Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sinterklaas intocht Voorhout

12 november 14:00 17:00

Sinterklaas in de Bollenstreek

Op zaterdag 12 november 2022 komt Sinterklaas en zijn Pieten weer aan in Voorhout. De Sinterklaasintocht in Voorhout zal dit jaar in de vorm van Sinterklaas defilé worden gevierd. Lees hieronder meer over het Sint programma.

Programma en route Sinterklaasintocht Voorhout

Zaterdag 12 november vindt de Voorhoutse Sinterklaasintocht plaats. Net als de intocht die op televisie wordt uitgezonden, wordt in Voorhout ook een Sinterklaas defilé gehouden. Sinterklaas zal tussen 14.00 uur en 17.00 uur aanwezig zijn op het bordes van de R.K. Kerk, aan de Herenstraat. Alle kinderen en hun begeleiders lopen voor de Sint langs en kunnen naar hem zwaaien, even een foto maken en tekeningen/kunstwerken afgeven aan de Pieten en de assistenten. Het gebied is afgebakend en om de doorstroming te bevorderen vraagt de organisatie aan iedereen die aan het defilé wil meedoen om verspreid op de middag te komen.Gezellige muziek en pepernoten zullen niet ontbreken. De keuze om op deze manier de intocht te vieren heeft te maken met Covid-19.

Sinterklaas tip

Breng de Sinterklaassfeer in huis. Bekijk tips en ideeën op het gebied van Sinterklaas knutselen

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
14:00 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Herenstraat
Voorhout, Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page