Home / Blog / 5 tips voor de herfstvakantie

 

Vanaf 19 oktober 2019 is het weer herfstvakantie in de Bollenstreek en zijn er vele activiteiten te ondernemen met kinderen. Dus even niet achter de spelcomputer maar lekker genieten van al het moois en leuks in de Bollenstreek.Van een bezoek aan een bos in herfstkleuren tot aan een springuitje in een van de indoor trampoline parken. Hieronder staan de leukste uitjes. Heeft u zelf ook nog ideeën. Laat het ons weten via info@bollenstreek.nl

  • 1. Herfstwandeling door de kleurrijke natuur

Een ontspannen wandeling is bij uitstek te doen in de herfst. De schitterende kleuren van de natuur en de vele paddestoelen zorgen voor een unieke ontdekkingstocht. Locaties waar u heerlijk kunt wandelen: Keukenhofbos (gratis), Amsterdamse Waterleidingduinen (€ 2,- of jaarpas kopen).

  • 2. Appels en peren plukken bij de Olmenhorst

Net buiten Lisse ligt de grote appel en peerboomgaard de Olmenhorst. Elk jaar is daar de zelfpluk. Vele duizenden mensen genieten van het speciale moment om zelf uw fruit van de boom te plukken. Uiteraard is de Olmenhorst in de herfstvakantie elke dag geopend voor de zelfpluk. Toegang is gratis (parkeren = € 3,00).

  • 3. Springen bij een indoor trampoline park

De Bollenstreek heeft twee trampoline parken. FreeStyle Gymnastic in Hillegom en Jumping Noordwijk. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de trampolines en verschillende trucs leren.

  • 4. Klauteren in een van de Indoor speeltuinen

De Bollenstreek heeft twee vaste indoor speeltuinen te weten Kidszoo in Noordwijkerhout en Monkey Town in Warmond. Tijdens de herfstvakantie is er ook een kinderspeeltuin in Hotel de Nachtegaal in Lisse.

  • 5. Genieten van water in een van de zwembaden in de Bollenstreek

Dreigt de vakantie door het weer in het water te vallen dan is er altijd nog het zwembad. De Bollenstreek heeft verschillende leuke zwembaden waar u heerlijk met de kinderen recreatief kan zwemmen. Hier staat de leukste zwembaden van de Bollenstreek.

 
Share this page