Home /

 

Kids Day bij Nederzandt

St(r)andplaats Nederzandt Langevelderslag 36-56, Noordwijk

Op zondag 31 maart is het genieten voor jong & oud bij Strandplaats Nederzandt bij de strandopgang Langevelderslag.

Gratis

Flower Power Weekend bij Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Dit weekend staan bloemen nog meer dan gewoonlijk centraal in Bloementuin Keukenhof! Er is dit weekend namelijk een speciale bloemenmarkt in het bloemenpark. Op de bloemenmarkt vertellen kwekers enthousiast over... Continue reading

€18

Beers & Tulips Festival

Como & Co Boekhorsterweg 18, Noordwijkerhout

Como & Co organiseert op zaterdag 6 april 2019 in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de vierde keer het gratis festival Beers & Tulips.

Gratis

Corso Festival op ‘t Vierkant in Lisse

Den Ouden Heere Heereweg 207a, Lisse

Voorafgaand aan het voorbijkomen van het Bloemencorso Bollenstreek is op het Dorpsplein 't Vierkant in Lisse het Corso Festival.  Dit kleinschalige muziekevenement op het Dorpsplein is de ideale manier op te... Continue reading

Gratis

Meivakantie: Roofvogel shows bij Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

In de meivakantie vliegen valken, uilen, buizerds en arenden vlak boven je hoofd in Bloementuin Keukenhof. Deze spectaculaire roofvogelshows duren 45 minuten en starten om 12.00 uur en om 14.30... Continue reading

€18

Opening strandseizoen in Katwijk

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

De strandtenten en horeca presenteren zich met diverse hapjes en drankjes, waarmee je een idee krijgt van de vernieuwde menukaarten van deze zomer

Woodstock Festival in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Deze week heb je de allerlaatste kans om de bloeiende bloemen in Keukenhof te bekijken. In de laatste week zijn de bomen mooi groen en organiseert Keukenhof het Woodstock Festival.... Continue reading

€18

Dwarsdrijver Festival in Voorhout

NS Parkeerterrein Station Voorhout, Voorhout

Dwarsdrijver Festival 2019 in Voorhout met o.a. Edsilia Rombley, Brainpower en Do.

€21

K3 & TELEKIDS DISCO SHOW

Vanzantenhal Ijweg 1415, Nieuw Vennep

De belgische meidenpopgroep K3 en de Telekids Roadshow geven op 19 mei 2019 weer een optreden in de Vanzantenhal in Nieuw Vennep.

Boekenmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Één keer per jaar is Warmond dé plek voor alle boekenwurmen. Meer dan 35 kramen zullen gevuld zijn met tweedehands en antiquarische boeken.

Ibiza Festival aan de boulevard van Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op het Ibiza Festival vind je ca. 150 marktkramen, met een 'Ibiza'-uitstraling, verspreid op de Koningin Wilhelmina Boulevard en op een gedeelt van de Grent

Gratis

Papierkunstmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Papier leren scheppen, origami vouwen en andere workshops met papier volgen. Dit kan op de papiermarkt in Warmond aan de Kaag.

Textielmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Het belooft een fantastische textielmarkt te worden op 16 juni. Er zijn dit jaar 60 kramen met een breed aanbod aan textiele materialen en producten.

Big Green Egg’s Flavour Fair

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Elk jaar is op Vaderdag de Big Green Egg's Flavour Fair het evenement voor de liefhebber van de bekende groene bbq. Kom ook proeven en genieten.

€60,00

Open Tuinen Dag in Rijnsburg

Centrum Rijnsburg Vliet zuidzijde, Rijnsburg

Kom ook op zaterdag 22 juni naar de jaarlijkse Open Tuinen Dag in Rijnsburg. Geniet van natuur en muziek en neem een kijkje achter normaal gesloten deuren.

Jumpin’ Picknickfestival in Katwijk

Goerie Goerie, Katwijk

Op Zaterdag 22 juni barst het grootste familiefestival los op de Goerie te Katwijk. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen. Kom ook springen op de springkussen. Dansen op de... Continue reading

€12,50

‘droge’ Kaagweek in Warmond

Warmond Warmond

Eind juni vindt het dorpsfeest de ‘droge’ Kaagweek plaats. Vol activiteiten, muziek en plezier in en rondom Park Groot Leerust en de Dorpsstraat.

Kortebaandraverij Warmond

De harddraverij is een wedren met harddravers, die op een speciaal aangelegd en met zand bestrooid parcours op de Herenweg wordt gehouden. De kortebaanwedstrijd (280 meter) vindt ieder jaar plaats... Continue reading

Curiosamarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

Zondag 7 juli van 11:00 tot 16:00 uur organiseert galerie Het Oude Raadhuis de jaarlijkse Curiosamarkt rond het Dorpsplein bij de pomp te Warmond.

Toeristenmarkt Katwijk – Horecadag

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Op dinsdag 9 juli is het thema van de markt Horecadag

Mercado de Ibiza bij het strand van Langevelderslag

St(r)andplaats Nederzandt Langevelderslag 36-56, Noordwijk

Op 13 & 14 Juli 2019 organiseert Launique events een Ibiza geïnspireerde markt bij Strandplaats Nederzandt te Noordwijk.

Gratis

Werfpop

De Leidsche Hout De Leidsche Hout, Leiden

Werfpop is sinds 1982 het grootste maar vooral het leukste muziekfestival in de Leidse regio, dit jaar vindt het festival plaats op 14 juli.

Gratis

Loungefest in Noordwijkerhout

Como & Co Boekhorsterweg 18, Noordwijkerhout

Loungefest is hét tweedaags muziekfestival in Noordwijkerhout aan het prachtige Oosterduinse meer. Koop nu je tickets en geniet

€12,50

Kinderrommelmarkt in Dorpshart Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Op zaterdag 20 juli is het weer tijd voor de kinderrommelmarkt in Lisse. Deze eerste zaterdag van de vakantie nemen meer dan 150 kinderen plaats.

Kaagweek 2019

De Kaagweek is de oudste zeilweek van het land met veel traditionele onderdelen. De Kaagweek is een evenement voor jong en oud.

Reuring aan Zee 2019

Diverse strandpaviljoens in Katwijk Boulevard, Katwijk

Met je voeten in het zand en de ondergaande zon in je rug genieten van diverse soorten livemuziek? Kom op zaterdagavond 27 juli naar Katwijk aan Zee!

Gratis

Blooming Festival Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op 11 augustus vindt het Blooming Festival plaats op de Oranje Promenade in Noordwijk. Dit Blooming Festival vindt gelijktijdig plaats met de Flower Parade.

Gratis

Toeristenmarkt Katwijk – Kids Party

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Thema op dinsdag 13 augustus is Kids Party

De Vikingen komen bij Kasteel Teylingen

Ruine van Teylingen Teylingerlaan 15a, Voorhout

Tijdens de Vikingen komen laten we u in een tijdmachine instappen en het leven in de vroege middeleeuwen écht beleven, proeven, zien en voelen.

€5

Cirque des Dunes en vuurwerkshow in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Kom op zaterdag 17 augustus genieten van de unieke Cirque des Dunes actes op de boulevard in Noordwijk aan Zee met om 22.45 de vuurwerkshow van Noordwijk

Kofferbak rommelmarkt Noordwijkerhout

Locatie Kofferbak Rommelmarkt Langevelderweg 27, Noordwijkerhout

Gedurende 9 zondagen in de zomer wordt in Noordwijkerhout een grote kofferbak rommelmarkt gehouden. Kom ook lekker struinen langs de vele auto's en kramen.

Gratis

Toeristenmarkt Katwijk – Kunst in Katwijk

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Thema op dinsdag 20 augustus is Kunst in Katwijk

Lasershow in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op 24 augustus om 21.30 uur vindt er een hele bijzondere Lasershow plaats op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee.

Gratis

Kunstmarkt in Warmond

Pleintje bij de Pomp Dorpsstraat 36-40, Warmond

25 kramen met alles tussen Kunst en Curiosa. Met mooie en leuke spullen voor huis en tuin, zoals serviesgoed en veel zilver en bestek voor de gedekte tafel.

Toeristenmarkt Katwijk – Vrijwilligersmarkt

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Op dinsdag 27 augustus is het thema vrijwilligersmarkt

Nacht van Sassem 2019

Centrum van Sassenheim Hoofdstraat, Sassenheim

Vrijdag 30 augustus is het weer zover! De ‘Nacht van Sassem’. Tijdens dit gezellige dorpsfeest is er van alles te doen in het centrum van Sassenheim.

Gratis

112 dag in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Op zaterdag 31 augustus staat Dorpshart Lisse voor het vijfde jaar op rij in september in het teken van 112 en alle hulpdiensten. In de Kapelstraat presenteren diverse hulpdiensten zullen... Continue reading

Gratis

Schippertjesdagen Warmond 2019

Gemeentehaven Gemeentehaven 3, Warmond

Een oer-Hollands weekend vol met boten, marktjes, nostalgie en gezelligheid tijdens de Schippertjesdagen in Warmond. Leuk voor jong en oud.

Gratis

Feestweek en Kermis in Lisse 2019

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Vanaf 19 september tot en met donderdag 26 september staat heel Lisse in het teken van de Harddraverij week. Bezoek o.a. de Kermis in Lisse.

Jaarmarkt Lisse tijdens de feestweek

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Maandag 23 september wordt weer de Jaarmarkt georganiseerd in Lisse. Deze sfeervolle jaarmarkt vindt ook dit jaar weer plaats tijdens de Feestweek Lisse.

Gratis

Op weg naar het ontzet van Leiden

Ruine van Teylingen Teylingerlaan 15a, Voorhout

Op 3 oktober 1574 werd Leiden ontzet van de belegering door de Spaanse troepen. Het weekeinde van 28 en 29 september 2019 wil kasteel Teylingen graag in de aanloop naar de viering van het Ontzet van Leiden een aantal 80 jarige oorlog re-enactment groepen ontvangen.

€8,00

Herfst Fair bij Bloembollenkwekerij De Tulperij

De Tulperij Oude Herenweg 16B, Voorhout

Wil je in het voorjaar een mooie en kleurrijke tuin of balkon? Koop en plant dan nu op de Herfst Fair je bloembollen en geniet de komende lente.

Gratis

Lisses Bokbier Event

Het herfstseizoen is het seizoen voor een heerlijk bokbiertje. In Lisse is het op zondag 20 oktober tijd voor Bokbier. 6 locaties werken daarbij samen.

€25,00

Hillegoms Bokbier Event

Het herfstseizoen is het seizoen voor een heerlijk bokbiertje. In Hillegom is het op zondag 27 oktober tijd voor Bokbier. 7 locaties werken daarbij samen.

€25

Sinterklaas intocht Noordwijk aan Zee

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Sinterklaas zal dit jaar op zaterdag 16 november voet aan wal zetten in Noordwijk en zoals ieder jaar zal dit zeker niet onopgemerkt gebeuren.

Gratis

Sinterklaas intocht Hillegom

Hoftuin Hillegom Hoofdstraat 115, Hillegom

Op zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas weer met zijn pieten aan in Hillegom. Rond 10.30 uur zal de boot aanmeren in de Haven van Hillegom.

Gratis

Sinterklaas intocht Voorhout

Centrum Voorhout Herenstraat, Voorhout

Op zaterdag 16 november 2019, vanaf 12:00 uur zijn er verschillende activiteiten op het dorp met de pieten en de winkeliers.

Gratis

Sinterklaas intocht Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

Feestelijke intocht van Sinterklaas in Noordwijkerhout. Vanaf de Oude Haven gaat de stoet richting gemeentehuis voor officiele ontvangst.

Gratis

Sinterklaas intocht Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Sinterklaas en zijn Pieten komen ook dit jaar uiteraard weer naar Lisse. Op 16 november zal de Sint en zijn pieten aankomen bij de brug over de ringvaart.

Gratis

Sinterklaas intocht Sassenheim

Oosthaven Sassenheim Sassenheim

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas, vergezeld van vele Pieten weer aan op de Oosthaven in Sassenheim.

Gratis

Sinterklaas intocht Katwijk

Zwaaikom Katwijk Katwijk

De Sint wil iedereen graag ontmoeten en is blij na een jaar weer zoveel blijde mensen te zien. De Pieten nemen natuurlijk zakken vol lekkere dingen mee uit Spanje.

Gratis

Sinterklaas intocht Vogelenzang

Plein voor Coop Deken Zondaglaan 55, Vogelenzang

Op zondag 17 november komen Sint en zijn pieten een bezoek brengen aan Vogelenzang. Het belooft weer een gezellige middag te worden!

Techfestival Bright Day 2019 in Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer Stelling 1, Vijfhuizen

Bright Day is op 23 en 24 november de plek voor liefhebbers van de nieuwste technologieën. Dit techfestival is een feest voor jong en oud.

Sinterklaas in Duinrell

Duinrell Duinrell 1, Wassenaar

Het Sinterklaasfeest in Duinrell is elk jaar het hoogtepunt van Sinterklaas en zijn Pieten. Kom ook genieten van het huis van Sinterklaas en de Pieten parade.

€20

Castlefest Winter Edition 2019

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Voor de zesde keer wordt het landgoed van Kasteel Keukenhof omgetoverd tot een betoverende winterse fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins.

Sinterklaas in Duinrell

Elk jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland en een van de leukste feesten is op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell.

Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Beleef de kerstactiviteiten op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Op woensdag 11 en 18 december en op zaterdag 14 december zijn er extra activiteiten.

Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Beleef de kerstactiviteiten op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Op woensdag 11 en 18 december en op zaterdag 14 december zijn er extra activiteiten.

Solex Christmas Ride 2019

De jaarlijkse Solex Christmas Ride is inmiddels een begrip in de Bollenstreek. Meer dan 100 kerstmannen rijden door de Bollenstreek op oude Solexen.

€55,00

Kerstmarkt Noordwijk 2019

Noordwijk Binnen Kerkstraat, Noordwijk

Kerstmarkt Noordwijk is genieten van ruim 40 kramen, muziek, dickens figuren en oude ambachten. Kom ook in de kerstsfeer tijdens deze gratis kerstmarkt.

Gratis

De Kerstman bezoekt Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Elk jaar bezoekt de Kerstman het in kerstsfeer gehulde Landgoed Keukenhof. Kom jij ook de kerstman begroeten in het unieke Kasteel Keukenhof?

Kerstmarkt in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Zaterdag 21 december is het weer tijd voor de gezellige kerstmarkt in het Dorpshart van Lisse.

Gratis

Kerstconcert in ‘t Huys Dever in Lisse

't Huys Dever Heereweg 349A, Lisse

In de sfeervolle middeleeuwse ambiance van Huys Dever hoort u middeleeuwse kerstliederen uit handschriften van de Nederlanden uit de 15e en 16e eeuw

Oegstleest

Dorpscentrum Oegstgeest Lijtweg 9, Oegstgeest

Oegstleest is het nieuwe culturele evenement van 2020 met muziek, schrijvers en poëten. Op zondagmiddag 12 januari start OegstLeest, een nieuw initiatief in het Dorpscentrum van Oegstgeest. De recent gestarte... Continue reading

De jonge Rembrandt

't Huys Dever Heereweg 349A, Lisse

Matthias Rozemond vertelt het verhaal over de jonge schilder en zijn ontwikkeling, hoe Constantijn Huygens hem ontdekte, over de tijdgeest en over zijn liefde voor Saskia.

€15

Lenteflora in Lisse

Hobaho Professor van Slogterenweg 2, Lisse

Elk jaar is de Lenteflora in Lisse een heerlijk voorproefje op de aankomende lente. Tijdens de gratis indoor bloemenshow zie je de mooiste voorjaarsbloemen in bloei.

Gratis

Carnaval in de Bollenstreek 2020

Carnaval is in Nederland vooral bekend onder de rivieren. Toch kent ook de Bollenstreek een uitgebreide traditie als het gaat om het vieren van Carnaval.

StringWood Festival

Openhof Kerk Rijnstraat 18, Katwijk

Van 27 tm 29 februari 2020 is het StringWood Festival. Dit festival heeft veel te bieden aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars.

€5,

Oud-Hollands Weekend bij Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Tijdens het Oud-Hollands Weekend bij Bloementuin Keukenhof waan je in het Holland van de 19e eeuw met typische oud-Hollandse dans, muziek en klederdracht.

€19

Tulpenpluktuin op het horecaplein in Lisse

't Vierkant Heereweg 219, Lisse

Pluk gratis een bosje verse tulpen bij de tulpenpluktuin in het centrum van Lisse. Deze pluktuin voor kinderen is erg populair dus kom op tijd.

Gratis

Kikkerdag in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Keukenhof staat de hele dag in het teken van Kikker en er zijn optredens en activiteiten en natuurlijk is Kikker hoogstpersoonlijk aanwezig!

€19,00

Keukenhof kleurt geel tijdens het Paasweekend

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Tijdens het Paasweekend kleurt Bloementuin Keukenhof geel! De paasdagen zijn een ideaal moment om te genieten van de vele voorjaarsbloemen bij bloemenpark Keukenhof. Een dagje Keukenhof is ideaal voor jong... Continue reading

€19

Keukenhof Concert 2020

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Laat je betoveren op 16 april door deze tweede editie van het Keukenhof Concert, een muzikale extravaganza in een unieke setting

€26,00

Kindercorso in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Een week voor het grote Bloemencorso Bollenstreek is het tijd voor het Kindercorso in het centrum van Lisse. 

Bloemenmozaïek weekend in de Bollenstreek

Het Bloemenmozaïek weekend is elk jaar weer een feest voor inwoners en bezoekers van de Bollenstreek. Tientallen kunstwerken worden gestoken met bloemen en zijn gratis te bewonderen.

Gratis

Verlicht Bloemencorso in Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

Het Verlichte Bloemencorso in Noordwijkerhout is de start van Bloemencorso Bollenstreek 2020. Kom de praalwagens van dichtbij bewonderen.

Gratis

Flower Event 2020 in Noordwijkerhout

De Witte Kerk Dorpsstraat 7, Noordwijkerhout

Kom gratis genieten van de bloemenshow Flower Event in de Witte Kerk in Noordwijkerhout. Bewonder de mooiste voorjaarsbloemen in een unieke setting.

Gratis

De Mooiste File van Nederland 2020 in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

De Mooiste File van Nederland. Gedurende het hele weekend zullen er circa 40 personenauto’s en drie praalwagens in de ‘file’ staan in Noordwijk.

Bloemencorso Haarlem 2020

Haarlem Haarlem

Het wereldberoemde Bloemencorso Bollenstreek heeft als eindbestemming de prachtige binnenstad van Haarlem. De corsowagens rijden op zaterdag 25 april rond 21:00 uur Haarlem in.

Luchtkussenfestival in Voorhout (geannuleerd)

Centrum Voorhout Herenstraat, Voorhout

Welkom bij het luchtkussenfestival in Voorhout. Het grootste straat luchtkussenfestival in Nederland, 400 meter springkussen plezier voor alle leeftijden.

€5,00

Kinderfestival Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Speciaal voor de kinderen tot 16 jaar wordt er op 28 juni a.s. een Kinderfestival georganiseerd. Kom ook genieten van meerdere luchtkussens.

Gratis

Kaags Muziekfestival (geannuleerd)

Voor de 20e keer wordt zondag 5 juli as. het Kaags MuziekFestival op een unieke locatie georganiseerd. Een intiem GRATIS Festival op een eiland midden in de Randstad.

Gratis
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page