Home /

 

K3 & TELEKIDS DISCO SHOW

Vanzantenhal Ijweg 1415, Nieuw Vennep

De belgische meidenpopgroep K3 en de Telekids Roadshow geven op 19 mei 2019 weer een optreden in de Vanzantenhal in Nieuw Vennep.

Jumpin’ Picknickfestival in Katwijk

Goerie Goerie, Katwijk

Op Zaterdag 22 juni barst het grootste familiefestival los op de Goerie te Katwijk. Er zijn heel veel activiteiten voor kinderen. Kom ook springen op de springkussen. Dansen op de... Continue reading

€12,50

Kortebaandraverij Warmond

De harddraverij is een wedren met harddravers, die op een speciaal aangelegd en met zand bestrooid parcours op de Herenweg wordt gehouden. De kortebaanwedstrijd (280 meter) vindt ieder jaar plaats... Continue reading

Toeristenmarkt Katwijk – Horecadag

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Op dinsdag 9 juli is het thema van de markt Horecadag

Mercado de Ibiza bij het strand van Langevelderslag

St(r)andplaats Nederzandt Langevelderslag 36-56, Noordwijk

Op 13 & 14 Juli 2019 organiseert Launique events een Ibiza geïnspireerde markt bij Strandplaats Nederzandt te Noordwijk.

Gratis

Loungefest in Noordwijkerhout

Como & Co Boekhorsterweg 18, Noordwijkerhout

Loungefest is hét tweedaags muziekfestival in Noordwijkerhout aan het prachtige Oosterduinse meer. Koop nu je tickets en geniet

€12,50

Reuring aan Zee 2019

Diverse strandpaviljoens in Katwijk Boulevard, Katwijk

Met je voeten in het zand en de ondergaande zon in je rug genieten van diverse soorten livemuziek? Kom op zaterdagavond 27 juli naar Katwijk aan Zee!

Gratis

Toeristenmarkt Katwijk – Kids Party

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Thema op dinsdag 13 augustus is Kids Party

De Vikingen komen bij Kasteel Teylingen

Ruine van Teylingen Teylingerlaan 15a, Voorhout

Tijdens de Vikingen komen laten we u in een tijdmachine instappen en het leven in de vroege middeleeuwen écht beleven, proeven, zien en voelen.

€5

Cirque des Dunes en vuurwerkshow in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Kom op zaterdag 17 augustus genieten van de unieke Cirque des Dunes actes op de boulevard in Noordwijk aan Zee met om 22.45 de vuurwerkshow van Noordwijk

Kofferbak rommelmarkt Noordwijkerhout

Locatie Kofferbak Rommelmarkt Langevelderweg 27, Noordwijkerhout

Gedurende 9 zondagen in de zomer wordt in Noordwijkerhout een grote kofferbak rommelmarkt gehouden. Kom ook lekker struinen langs de vele auto's en kramen.

Gratis

Toeristenmarkt Katwijk – Kunst in Katwijk

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Thema op dinsdag 20 augustus is Kunst in Katwijk

Lasershow in Noordwijk

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op 24 augustus om 21.30 uur vindt er een hele bijzondere Lasershow plaats op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk aan Zee.

Gratis

Toeristenmarkt Katwijk – Vrijwilligersmarkt

Katwijk Centrum Zeezijde, Katwijk

In Katwijk aan Zee vind je de grootste toeristenmarkt van de Bollenstreek. Op dinsdag 27 augustus is het thema vrijwilligersmarkt

Nacht van Sassem 2019

Centrum van Sassenheim Hoofdstraat, Sassenheim

Vrijdag 30 augustus is het weer zover! De ‘Nacht van Sassem’. Tijdens dit gezellige dorpsfeest is er van alles te doen in het centrum van Sassenheim.

Gratis

112 dag in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Op zaterdag 31 augustus staat Dorpshart Lisse voor het vijfde jaar op rij in september in het teken van 112 en alle hulpdiensten. In de Kapelstraat presenteren diverse hulpdiensten zullen... Continue reading

Gratis

Op weg naar het ontzet van Leiden

Ruine van Teylingen Teylingerlaan 15a, Voorhout

Op 3 oktober 1574 werd Leiden ontzet van de belegering door de Spaanse troepen. Het weekeinde van 28 en 29 september 2019 wil kasteel Teylingen graag in de aanloop naar de viering van het Ontzet van Leiden een aantal 80 jarige oorlog re-enactment groepen ontvangen.

€8,00

Herfst Fair bij Bloembollenkwekerij De Tulperij

De Tulperij Oude Herenweg 16B, Voorhout

Wil je in het voorjaar een mooie en kleurrijke tuin of balkon? Koop en plant dan nu op de Herfst Fair je bloembollen en geniet de komende lente.

Gratis

Lisses Bokbier Event

Het herfstseizoen is het seizoen voor een heerlijk bokbiertje. In Lisse is het op zondag 20 oktober tijd voor Bokbier. 6 locaties werken daarbij samen.

€25,00

Hillegoms Bokbier Event

Het herfstseizoen is het seizoen voor een heerlijk bokbiertje. In Hillegom is het op zondag 27 oktober tijd voor Bokbier. 7 locaties werken daarbij samen.

€25

Sinterklaas intocht Vogelenzang

Plein voor Coop Deken Zondaglaan 55, Vogelenzang

Op zondag 17 november komen Sint en zijn pieten een bezoek brengen aan Vogelenzang. Het belooft weer een gezellige middag te worden!

Techfestival Bright Day 2019 in Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer Stelling 1, Vijfhuizen

Bright Day is op 23 en 24 november de plek voor liefhebbers van de nieuwste technologieën. Dit techfestival is een feest voor jong en oud.

Sinterklaas in Duinrell

Duinrell Duinrell 1, Wassenaar

Het Sinterklaasfeest in Duinrell is elk jaar het hoogtepunt van Sinterklaas en zijn Pieten. Kom ook genieten van het huis van Sinterklaas en de Pieten parade.

€20

Sinterklaas in Duinrell

Elk jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland en een van de leukste feesten is op het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell.

Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Beleef de kerstactiviteiten op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Op woensdag 11 en 18 december en op zaterdag 14 december zijn er extra activiteiten.

Kerst op Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Beleef de kerstactiviteiten op het landgoed van Kasteel Keukenhof. Op woensdag 11 en 18 december en op zaterdag 14 december zijn er extra activiteiten.

Solex Christmas Ride 2019

De jaarlijkse Solex Christmas Ride is inmiddels een begrip in de Bollenstreek. Meer dan 100 kerstmannen rijden door de Bollenstreek op oude Solexen.

€55,00

Kerstmarkt Noordwijk 2019

Noordwijk Binnen Kerkstraat, Noordwijk

Kerstmarkt Noordwijk is genieten van ruim 40 kramen, muziek, dickens figuren en oude ambachten. Kom ook in de kerstsfeer tijdens deze gratis kerstmarkt.

Gratis

De Kerstman bezoekt Landgoed Keukenhof

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Elk jaar bezoekt de Kerstman het in kerstsfeer gehulde Landgoed Keukenhof. Kom jij ook de kerstman begroeten in het unieke Kasteel Keukenhof?

Kerstmarkt in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Zaterdag 21 december is het weer tijd voor de gezellige kerstmarkt in het Dorpshart van Lisse.

Gratis

Kerstconcert in ‘t Huys Dever in Lisse

't Huys Dever Heereweg 349A, Lisse

In de sfeervolle middeleeuwse ambiance van Huys Dever hoort u middeleeuwse kerstliederen uit handschriften van de Nederlanden uit de 15e en 16e eeuw

Oegstleest

Dorpscentrum Oegstgeest Lijtweg 9, Oegstgeest

Oegstleest is het nieuwe culturele evenement van 2020 met muziek, schrijvers en poëten. Op zondagmiddag 12 januari start OegstLeest, een nieuw initiatief in het Dorpscentrum van Oegstgeest. De recent gestarte... Continue reading

De jonge Rembrandt

't Huys Dever Heereweg 349A, Lisse

Matthias Rozemond vertelt het verhaal over de jonge schilder en zijn ontwikkeling, hoe Constantijn Huygens hem ontdekte, over de tijdgeest en over zijn liefde voor Saskia.

€15

StringWood Festival

Openhof Kerk Rijnstraat 18, Katwijk

Van 27 tm 29 februari 2020 is het StringWood Festival. Dit festival heeft veel te bieden aan zowel klassieke muziekfanaten als ongeoefende luisteraars.

€5,

Kikkerdag in Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Keukenhof staat de hele dag in het teken van Kikker en er zijn optredens en activiteiten en natuurlijk is Kikker hoogstpersoonlijk aanwezig!

€19,00

Keukenhof Concert 2020

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Laat je betoveren op 16 april door deze tweede editie van het Keukenhof Concert, een muzikale extravaganza in een unieke setting

€26,00

Kindercorso in het centrum van Lisse

Dorpshart Lisse Heereweg 219, Lisse

Een week voor het grote Bloemencorso Bollenstreek is het tijd voor het Kindercorso in het centrum van Lisse. 

Dwarsdrijver Festival in Voorhout

NS Parkeerterrein Station Voorhout, Voorhout

Dwarsdrijver Festival 2019 in Voorhout met o.a. Edsilia Rombley, Brainpower en Do.

€21

Luchtkussenfestival in Voorhout (geannuleerd)

Centrum Voorhout Herenstraat, Voorhout

Welkom bij het luchtkussenfestival in Voorhout. Het grootste straat luchtkussenfestival in Nederland, 400 meter springkussen plezier voor alle leeftijden.

€5,00

Kinderfestival Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Speciaal voor de kinderen tot 16 jaar wordt er op 28 juni a.s. een Kinderfestival georganiseerd. Kom ook genieten van meerdere luchtkussens.

Gratis

Levende beelden festival in Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Noordwijk aan Zee staat zondag 19 juli 2020 in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 6e editie van het Levende Beelden Festival plaats.

Gratis

Ibiza Festival de Verano in Noordwijk (geannuleerd)

Boulevard Noordwijk Koningin Wilhelmina Boulevard, Noordwijk

Op het Ibiza Festival op de boulevard van Noordwijk aan Zee vind je ca. 150 kramen met een 'Ibiza'-uitstraling verspreid op de boulevard van Noordwijk.

Gratis

Toeristenmarkt Vuurtorenplein 2020

Vuurtorenplein Vuurtorenplein, Noordwijk

De gezellige toeristenmarkt in Noordwijk wordt elke zondag (in de zomermaanden) gehouden op het Vuurtorenplein aan het strand. Op het Vuurtorenplein is het elke zondag genieten op de Toeristenmarkt van... Continue reading

Gratis

Toeristenmarkt in Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

In de zomermaanden is er elke maandag een toeristenmarkt in het centrum van Noordwijkerhout.

Gratis

Toeristenmarkt Vuurtorenplein 2020

Vuurtorenplein Vuurtorenplein, Noordwijk

De gezellige toeristenmarkt in Noordwijk wordt elke zondag (in de zomermaanden) gehouden op het Vuurtorenplein aan het strand.

Bollenstreek in Bedrijf 2020 (geannuleerd)

Voorhout Jacoba van Beierenweg, Voorhout

Tijdens ‘Bollenstreek in Bedrijf’ op zaterdag 8 augustus 2020 kun je een kijkje nemen bij agrarische bedrijven aan de Zilkerbinnenweg in De Zilk.

Workshop Bomen tekenen

Amsterdamse Waterleidingduinen (Ingang Panneland) Vogelenzangseduinweg 2, Vogelenzang

Ga mee naar buiten! Dit is de eerste Struinen & Tekenen workshop van Struinkunst – een combinatie van wandelen en leren tekenen. Deze pilotworkshop kost €32,00 (normaal: €37,50). Nog leuker... Continue reading

€32,00

Theatervoorstelling “Wat zou jij doen?”

De Muze Wantveld 2, Noordwijk

Op 3, 4, 5 en 6 september a.s. vindt de theatervoorstelling “Wat zou jij doen?” – geheel coronaproef - plaats in de Muze in Noordwijk. Na het succes van de... Continue reading

€22,50

Sinterklaas intocht Hillegom

Hoftuin Hillegom Hoofdstraat 115, Hillegom

Op zaterdag 14 november 2020 komt Sinterklaas weer met zijn pieten aan in Hillegom. Rond 10.30 uur zal de boot aanmeren in de Haven van Hillegom.

Gratis

Sinterklaas intocht Voorhout

Centrum Voorhout Herenstraat, Voorhout

Op zaterdag 14 november 2020, vanaf 12:00 uur zijn er verschillende activiteiten op het dorp met de pieten en de winkeliers.

Gratis

Sinterklaas intocht Noordwijkerhout

Centrum Noordwijkerhout (VVV) Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout

Feestelijke intocht van Sinterklaas in Noordwijkerhout. Vanaf de Oude Haven gaat de stoet richting gemeentehuis voor officiele ontvangst.

Gratis

Sinterklaas intocht Sassenheim

Oosthaven Sassenheim Sassenheim

Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas, vergezeld van vele Pieten weer aan op de Oosthaven in Sassenheim.

Gratis

Sinterklaas intocht Katwijk

Zwaaikom Katwijk Katwijk

De Sint wil iedereen graag ontmoeten en is blij na een jaar weer zoveel blijde mensen te zien. De Pieten nemen natuurlijk zakken vol lekkere dingen mee uit Spanje.

Gratis

Castlefest Winter Edition 2020 (geannuleerd)

Landgoed Kasteel Keukenhof Keukenhof 1, Lisse

Voor de zevende keer wordt het landgoed van Kasteel Keukenhof omgetoverd tot een betoverende winterse fantasiewereld met onder andere elfen, trollen, tovenaars en goblins.

Oud-Hollands Weekend bij Keukenhof (Geannuleerd)

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Tijdens het Oud-Hollands Weekend bij Bloementuin Keukenhof waan je in het Holland van de 19e eeuw met typische oud-Hollandse dans, muziek en klederdracht.

€19

Food Walk & Flower Talk | Koningsdageditie

Dorpshart Lisse

Geniet van de pracht en praal rondom Lisse in deze tijd van het jaar. Op 27 april kun je naast wandelen ook proeven van bijzondere spijzen.

€26,00

Koningsdag bij Bloemenpark Keukenhof

Keukenhof Stationsweg 166A, Lisse

Op deze nationale feestdag viert heel Holland, maar ook Keukenhof viert de verjaardag van de koning met typische Hollandse activiteiten.

€19
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page